Mikä on Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL)?

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys on vuonna 1967 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toteuttaa lähetyskäskyä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kansanlähetys on yksi Suomen evankelisluterilaisen kirkon lähetysjärjestöistä.

Satakunnan Ev.lut. Kansanlähetys

Satakunnan Kansanlähetys on lokakuussa vuonna 1969  perustettu Suomen Kansanlähetyksen piirijärjestö, jolla on osavastuu 17 lähetystyöntekijästä.

Porissa Eteläpuisto 10 A:n viidennessä kerroksessa sijaitsee Lähetyskoti, joka on paitsi piirimme toimisto, myös kokoontumistila pienryhmille. Lähetyskodista voit myös tulla ostamaan hengellistä kirjallisuutta, adresseja, kortteja. Voit tulla myös keventämään murheista mieltäsi. Puolestasi ja kanssasi rukoillaan.

Tarkoitus ja Toiminta (yhdistyksen sääntöjen pykälä 2 §)

Yhdistyksen tarkoitus on edistää Jumalan valtakunnan leviämistä sekä toimialueellaan että muiden kansojen kansojen keskuudessa johdattamalla ihmisiä Kristuksen tuntemiseen ja ohjaamalla heitä kasvamaan uskossa sekä toimimaan Jumalan valtakunnan työssä. Yhdistys korostaa uskovien vastuuta ja omatoimisuutta. Oppiperustansa mukaisesti yhdistys pyrkii toimimaan uskollisena Raamatulle ja sen Herralle Pyhässä Hengessä.

Satakunnan Ev.lut Kansanlähetys tekee lapsi-, juniori-, nuoriso- ja julistustyötä Satakunnan piirin alueella. Palveluksessamme on kolme palkattua työntekijää sekä lukuisa joukko vapaaehtoisia lähetysystäviä, julistajia ja evankelistoja.

Satakunnan Kansanlähetys julkaisee Lähetysystävä-lehteä.

Lisäksi Satakunnan Kansanlähetys on mukana lähettämässä 17 eri lähettiä maailmalle Suomen Ev.Lut Kansanlähetyksen kautta. Lähetyskenttiämme ovat

  • Etu-Aasia
  • Eurooppa (pakolaistyö)
  • Itä-Eurooppa
  • Japani
  • Lähi-Itä
  • SAT-7 (mediatyö)
Share This